Met het QVS team op pad voor een 12-delige wijnproeverij voor 30 man. We begonnen rustig met een lekker lichte Sauvignon-Blanc en eindigden met een zware rode Malbec. Voor alle wijnen had Janneke een lekker hapje dat goed paste bij de wijn en ondanks dat we de smaakvolgorde van tevoren niet zo goed hadden doorgesproken waren zowel de gasten als het QVS team waanzinnig te spreken over de kwaliteit en smaak. Het plankje kaas en worst laten we volgende keer thuis!

QVS Exceptional Wines

Gedurende de laatste paar dagen van het kwartaal werken we normaal later door op ons kantoor. Wij vroegen Janneke twee maaltijden klaar te maken voor 12 collega’s voor de laatste twee dagen. Janneke is flexibel, houdt rekening met de dieetwensen van de mensen. Ze geeft een fantastische persoonlijke service: de maaltijd wordt uitgeserveerd en alles wordt weer netjes achtergelaten. Het team behoudt zijn focus én het draagt bij aan het moraal. Inmiddels zijn we vaste klant geworden!

Riverbad Technologies

We hebben weer eens geweldig genoten van Janneke’s kookkunsten. We raden het zeker aan voor een ieder die geen zin heeft om te koken en toch lekker en gezond wil eten.

Marco en Tanja

Heerlijk gegeten! De combinatie met de courgette met kaas uit de oven was geweldig! Als dessert de meest verrukkelijke citroen-tiramisu die ik ooit gegeten heb, maakt dat we voorlopig niet meer uit eten gaan, maar gauw weer een maaltijd bij Janneke gaan bestellen!

Esther